Brumlovka nabízí příjemné letní vyžití: parky, vodní prvky, zmrzlinu a akce

Brumlovka nabízí léto plné zajímavých akcí. Pravidelně zde pořádáme cestovatelské večery, Street Food Festivaly s gastronomickými specialitami z celého světa na Náměstí Brumlovka i s hudebním programem. Pro příznivce aktivního odpočinku probíhají lekce jógy i běhu a pro zájemce o možnost vyzkoušet si latinskoamerické tance jsou připraveny taneční lekce. To vše je přístupné široké veřejnosti zdarma. Přesný harmonogram akcí, které Brumlovka v létě pořádá, naleznete na těchto stránkách nebo v naší aplikaci Brumlovka.

K létu také neodmyslitelně patří zmrzlina, kterou si návštěvníci mohou vychutnat hned na několika místech. Kavárna Coffee Perk a obchod Maranatha v budově Brumlovka, kavárna Café Parkofka – přímo v Parku Brumlovka, Tlap´s coffee v obchodní pasáži Filadelfie, obchod Ugo v Betě, pekárna Zrno Zrnko v Budově B nabízejí široký výběr kvalitních zmrzlin, které letní dny na Brumlovce ještě více zpříjemní při posezení u vodních prvků a fontán.

Mimo zmíněných akcí je ale Brumlovka také ideálním místem na letní procházky v příjemném prostředí dvou zelených parků. Baarův park u budovy Filadelfie přímo vybízí k spočinutí a relaxaci na lehátku nebo lavičce u příjemné fontány. Rovněž je zde možné uspořádat piknik na trávě s rodinou či přáteli nebo si zahrát například pétanque. Deky na piknik ani koule na pétanque navíc návštěvníci nemusí nosit s sebou, ale zapůjčit si je mohou přímo na recepci budovy Filadelfie. Do Parku Brumlovka, jehož hlavní dominantou je krásné dětské hřiště se spoustou atrakcí a herních prvků pro malé i větší děti, pak mohou vyrazit celé rodiny a užít si příjemný letní den plný zábavy. Dokonce sem návštěvníci mohou dorazit i v doprovodu svých čtyřnohých přátel, pro jejichž venčení je zde vyhrazena oddělená louka.

Pěkné léto.

Líbil se Vám tento příspěvek? Sdílejte ho na Facebooku!